Opening nieuwe vestiging op de Noorderlaan in Antwerpen

Op de Noorderlaan in Antwerpen is vandaag een nieuwe Lecot vestiging geopend. Lecot blijft groeien en deze nieuwe vestiging stelt ons in staat om klanten in regio Antwerpen een nog betere dienstverlening, klantenbeleving en breder assortiment aan te bieden. De opening werd feestelijk ingezet.

De nieuwe vestiging, gelegen aan de Noorderlaan, markeert een nieuwe mijlpaal in de voortdurende groei van Lecot en onze inzet om klanten te ondersteunen bij al hun bouw- en industrieprojecten. Nieuw in deze vestiging is de uitgebreide showroom meubel- en interieurbeslag en uitgebreide afdeling persoonlijke beschermmiddelen waar klantenbeleving centraal staat. “We zijn blij dat we in de nieuwe grotere winkel extra diensten en producten in de kijker kunnen zetten, zeker binnen de interieursector”, aldus Sacha Colpaert, regioverantwoordelijke in Antwerpen. “Iedereen is welkom om vrijblijvend kennis te maken met ons gamma en aanbod.”

“Deze nieuwe vestiging stelt ons in staat om de Lecot missie voort te zetten om de bouw- en industriesector te ondersteunen met hoogwaardige oplossingen en een ongeëvenaarde service.”

co-CEO Rik Lecot

De opening van de nieuwe vestiging ging gepaard met een openingsevenement. Verschillende leveranciers kwamen demonstraties geven en de klanten konden genieten van frietjes én een mooie openingskorting. De aanwezigheid van verschillende leveranciers biedt professionals de gelegenheid om te netwerken en kennis te delen.

Vanaf vandaag is iedereen welkom op de Noorderlaan 33 in Antwerpen.
De winkel is open van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 17u30.