Opening vernieuwde toonzaal van Witgoed in Heule

Op 28 september werd onze vernieuwde toonzaal van Witgoed in Heule feestelijk geopend. Onze Witgoed-collega’s konden niet trotser zijn en gaven de tientallen nieuwsgierige bezoekers, zowel vakmannen als eindklanten, met plezier een rondleiding in hun paradepaardje. Naast het aanschouwen van de toonzaal, konden bezoekers ook genieten van leerrijke demonstraties en lekkere hapjes van 5 professionele koks. De reacties van zowel klanten als de koks waren alvast lovend.

Na tientallen jaren in het centrum van Heule te hebben geopereerd, verhuisde in 2010 de Witgoedafdeling naar het hoofdgebouw in de Vier Linden. Daar werd een stuk van de winkel omgebouwd naar een toonzaal van Witgoed. Aangezien het design van keukens vrij snel verandert, was het de bedoeling om de toonzaal na 10 jaar te vernieuwen. Corona stak hier in 2020 echter een stokje voor. Maar, 3 jaar later dan voorzien, kunnen we onze gloednieuwe toonzaal eindelijk inwijden. En het resultaat mag zeker gezien worden.

“Onze officiële opening was een schot in de roos. De keukenbouwers zagen hier een zeer mooie opportuniteit, om in de toekomst hun klanten naar ons te sturen om samen met hen hun toestellen hier ter plaatse te kiezen. Dat geeft de eindklant de gelegenheid om niet enkel hun kastenindeling te kiezen maar ook de toestellen. Het is immers de bedoeling dat we dagelijks kunnen kokerellen met de toestellen die het best bij onze manier van koken passen. Je kan wel zelf in een cataloog je toestellen uit zoeken, maar het heeft toch een ander gevoel als je ze ook eens in het echt kan bewonderen.”

Afdelingsverantwoordelijke Witgoed Patrick D’Hossche

In de toonzaal profiteren we er van om al onze topmerken in de kijker te zetten. Zo kan de klant er onder andere sanitair, kookplaten en ovens tot zelfs wasmachines en stofzuigers terugvinden van onder andere Siemens, Miele, Liebherr, Novy, Hettich, AEG, Bosch en Smeg. Hiermee bewijst Lecot nogmaals hun uitgebreid aanbod en hun doel om de klant steeds meer te gaan ontzorgen door alles onder één dak aan te bieden, met een uitstekende service door experts in ieder vakgebied.

Vanaf vandaag is iedereen welkom in de Witgoed-toonzaal te Vier Linden 7, 8501 Kortrijk.

Maandag tot vrijdag
8u30 tot 12u en 13u tot 17u30
Zaterdag
9u tot 12u