Opening 80e Lecot-vestiging in Poperinge

Op de Europalaan in Poperinge is vandaag een nieuwe Lecot vestiging geopend. Na de opening van de vestiging in Zottegem zo’n twee weken geleden, brengt Poperinge het totale aantal Lecot vestigingen in België op 80. Lecot blijft groeien en deze laatste nieuwste vestiging stelt ons in staat om ook onze klanten in regio Poperinge de gekende Lecot dienstverlening, klantenbeleving en assortiment aan te bieden.

De nieuwe vestiging markeert een nieuwe mijlpaal in de voortdurende groei van Lecot en onze inzet om klanten te ondersteunen bij al hun bouw- en industrieprojecten. Dankzij een nieuwe winkel in Poperinge kunnen de klanten uit de regio genieten van de gekende Lecot services dichter in hun buurt. Deze opening is opnieuw een mooie stap om onze aanwezigheid in Vlaanderen, en België, te versterken. Iedereen is welkom in Poperinge om vrijblijvend kennis te maken met ons gamma en aanbod.

“Met de nieuwe vestiging in Poperinge zetten we opnieuw een mooie stap om de bouw- en industriesector lokaal te ondersteunen met hoogwaardige oplossingen en een ongeëvenaarde service.”

co-CEO Rik Lecot

De opening van de nieuwe vestigingen in Zottegem en Poperinge brengt het totaal aantal in België op 80. Vorig jaar openden we een groot aantal nieuwe vestigingen in ons netwerk en kregen een aantal bestaande vestigingen een nieuw adres of nieuwe look. Zo werd Peter Bax Bouwmarkt omgevormd tot Lecot Weelde en werd de samensmelting van de vestigingen van Desair en Lecot Pelt een feit. In Wallonië werden vestigingen in Gembloux en Couvin geopend. Ook verhuisden we onze vestigingen in Maaseik, Antwerpen en Aalter naar een nieuwe locatie. De vestiging in Menen werd uitgebreid en onze witgoedshowroom in Heule werd compleet vernieuwd. Bij Lecot zijn we dus helemaal klaar om onze klanten in de vestigingen dichtbij en zo goed mogelijk verder te helpen.

Vanaf vandaag is iedereen welkom op de Europalaan 5 in Poperinge.
De winkel is open van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00.